Overvågning af harddisktilstand

Din Macs harddisk gemmer operativsystemfiler og dine filer. Jo længere tid du bruger din Mac, jo mere forringes harddisken. Dette kan føre til langsommere computerydeevne, systemfejl og datatab.

Bemærk: Denne funktionalitet er kun tilgængelig i Kaspersky Plus og Premium.

Kaspersky-programmet bruger S.M.A.R.T.-teknologi til at registrere og rapportere mulige nært forestående diskfejl, så du har mulighed for at forebygge datatab og bevare dataintegriteten.

Vigtigt: I macOS 11.0 eller nyere kan Kaspersky-programmet ikke kontrollere tilstanden for dine eksterne diske.

Åbn vinduet Overvågning af harddisktilstand

Du kan slå automatisk kontrol af harddiske på din Mac fra. Som standard kontrollerer Kaspersky-programmet din Mac's harddiske en gang om ugen.

Slå automatisk kontrol af harddiske fra

I den venstre rude i vinduet Overvågning af harddisktilstand vises en liste over din Macs harddiske. I den højre rude i vinduet vises de grundlæggende parametre for den valgte harddisk, der understøtter S.M.A.R.T.-teknologi. Du kan se en detaljeret rapport for alle tilgængelige parametre.

Åbn den detaljerede rapport for en valgt harddisk

For detaljerede oplysninger om S.M.A.R.T. parametre, der bruges til at analysere din Macs harddiske kan du se webstedet for kundeservice (Vidensbase).

Kaspersky-programmet kan ikke bruge S.M.A.R.T.-teknologi til at kontrollere din Mac's harddiske i tilfælde af følgende årsager:

Hvis Kaspersky-programmet giver dig besked om, at din harddisk er i kritisk tilstand grundet nedbrydning, skal du overveje at oprette en sikkerhedskopi for at reducere risikoen for at miste dine data.

Åbn Time Machine for at sikkerhedskopiere data fra en harddisk

Udskift din Mac's harddisk uden at miste dine data